Secret Age Kullanan Varmı

Kullanıcı Şikayetleri sitesi olarak bu başlıkta secret age ile ilgili yorumları paylaşmak istedik. Secret Age Şikayetleri ile ilgili yazıları burada bulabileceğiniz gibi secret age kullanan varmı yok mu şeklinde yapılan yorumları da bu başlık altında inceleyebilirsiniz.

Secret Age Nebahat Çehre‘nin güzelliğinin sırrı olarak ortaya çıkmış ve ünlenmiş bir üründür. Bu başlık altında secret age kırışıklık giderici veya secret age yaşlılık önleyici ürün ile ilgili kullananların yorumlarını bulabilirsiniz. Lütfen yapacağımız yorumlarda tarafsız olmaya özen gösterelim.

Ayrıca sağlığınız ve cilt bakımınız için lütfen orjinal secret age kremi kullanınız. Aksi halde sahte ürünler cildinize zarar vereceği gibi sağlığınızı da riske atabilir.. Kullanıcı Şikayetleri sitesi olarak daha güzel günler dileriz.

82 Comments

  1. sundus gunes

    01 Mayıs 2014 at 23:45

    slm ben almanyada yasiyorun.avrupa telefonuna ulasilmiyor. turkiyede siparis verdirdim ondada kargo problemi cikti saglik bakanligindan izin gerekiyomus … lutfen yardimci olun

    • Çiğdem güleç

      26 Eylül 2014 at 19:46

      Ben siparis verdim hemen geldi

  2. songul

    01 Haziran 2014 at 22:56

    kullandim hic bir faydasi yok insanlari kandiriyorlar param cope gitti cokkk uzgunum magdurumm

  3. Fadime Bektes

    08 Haziran 2014 at 16:01

    Merhaba ben belcika gent ten tanitimda tv kanal da gordum secret age siparisi verdim ve aldim fakat eksik aldim perfekt kirisik kiremi fondoten ve canta hic cikmadi setin icerisinden tanitimdaki gibi eksiksiz gelmesini beklerken bu konuda ne yapmam gerekiyor.odemeyi urunleri alirken yapmistim.

    • Hatice Solak

      25 Ağustos 2014 at 14:21

      Merhaba ben almanyadan ürünü siparis ettim.bendede ilk siparis ettigimde ürün eksik geldi terkar aradim eksikleri gönderdiler.ayrica benim yüzümde lekelerim var onlara iyi geldigini gördüm kizimin yüzünde ciller vardi iki günde giderdi hayret ettim.zamanla bendekiler de hepsi yok olur insallah ben tam Set kullaniyorum ama.insallah hep böyle memnun kalirim.

    • Nacar

      03 Ekim 2014 at 18:45

      sayın fadime bektes ekranda gördünüz numarayı tekrardan arar sanız eksik olan ürünlerinizi tekrardan gönderiyoruz

  4. songul buruk

    12 Haziran 2014 at 20:17

    sakin almayin kandiriyorlar elinizi vermeyin kolunuzu kurtaramazsiniz urunler yuzumu mahvetti

  5. dilara henek

    13 Haziran 2014 at 16:00

    slm hımm

  6. fatima berkil

    04 Temmuz 2014 at 02:02

    Slm bende aldim bir hafta kullandim yuzumu berbat etti biraktim simdi yuzum.duzeldi geri sukur allahin verdigi guzellik varken abdest almak bes vakit inanin cildinize ne krem gerek nede baska birsey bir surude para verdim yazik oldu ikbal gurpinar zaten guzel bir bayan bir tonda makaj var yuzlerinde ekrana cikarken tabiki guzel gorunuyor

  7. zeynep bozdağ

    26 Ağustos 2014 at 14:19

    Ben iki yıldır secret age nin bütün cilt bakım ürünlerini kullanıyorum hiç bi faydasını görmedim

    • rabia kamanlıoğlu

      08 Ekim 2014 at 22:43

      görmedin madem neden iki yıl kullandın :)

  8. Gülten Ekşi

    31 Ağustos 2014 at 23:51

    Ben bir yıla yakın secret age kullanıyorum çok memnunum programın ve ürünlerin bağımlısı oldum nasıl memnun olmaz bu insanlar cildim ışılışıl iyiki var secret age sizi seviyorum selamlar

  9. Gülten Ekşi

    01 Eylül 2014 at 00:04

    İkbal hanım tvye niye cikmıyor onun muhabbeti ve ürünleri tanıtımı içeriğini anlatımı cok tatlı dille anlatmasını özledik onun yeri başka

  10. süreyya

    06 Eylül 2014 at 22:09

    arkadaslar bende sizlere almanyadan yaziorum reklam yapilan televisonda ne varsa almayin.bunu bizat benim cilt doktorum söyledi ister alman kanali olsun ister türk reklam ne yapiliyorsa bu ürünler zarar veren ürünlerdir dedi.bizim izledigimiz avrupa reklamlari bu yüzden biz almancilari kandiriyorlar…

  11. melek güzel

    09 Eylül 2014 at 18:16

    Bn alalı 2 ay oldu yüzümde hicbir deisiklik yok bende anlamadim ben onu ne cabalarla aldim hakkimi. Helal etmiyorum

    • metin sevgi celik

      11 Kasım 2014 at 15:00

      düzenli kullanin faydasini göreceksiniz

  12. Çiğdem güleç

    26 Eylül 2014 at 19:54

    Ben iki aydır kullanıyorum çok hafif çizgilerim vardı secret ace sayesinde yok oldular tşkler secret ace

  13. Çiğdem güleç

    26 Eylül 2014 at 20:00

    Bizim milletimize ne yapılsa zaten yaranılmaz aldi yada lidlden kremi secret ace yerden yere vuranlara yeter bencede birdaha siparis yapmayın bu size bir numara büyük gelir

  14. naciye yaslan

    02 Ekim 2014 at 22:55

    Harika tek kelimeyle harika bir krem. Biraz sabirli olup surekli kullanildiginda etkisini gorursunuz. Baska krem kullanmam artik. Her Kim bulup yaptiysa bu kremi ALLAH razi olsun

  15. Ayşe yazıcı

    08 Ekim 2014 at 18:08

    Bende sipariş verdim ama yorumları görünce pişman oldum iptal etmek için hangi numarayı aramam gerekiyor bilen varsa yazabilirmiş

  16. ayça tunalı

    13 Ekim 2014 at 18:24

    Ben kil maskesini kullandim annem almisti seti kendine korkarak sürdüm yuzumde cok hafif akne lekeleri vardi bugun isyerinde arkadas yuzun beyazlamis ten rengin degismis dedi ben de anlamadim ne demek istedigini aynaya dikkatli bakinca yuzumdeki kizarik izler gitmis onu fark ettim yine de siparis vermicem sette baska seyler var onlar nasil bilemem kil maskesini begendim

  17. ayça tunalı

    13 Ekim 2014 at 18:28

    Bu arada her cilt tipine uymayabilir benim tenim de hassas ve kurudur nasil oldu ama begendim sadece deneme amacli alip kullanin ben sadece kil alacagim digerlerini denemem bile yeterli :)

  18. Sev Tap

    19 Ekim 2014 at 09:53

    Verdigim siparisler eksik geldi, geri döndüm, bana senin kampanyan bu dediler, cabalarim bosa cikti, krem güzel ama calisanlari adam kaziklamayi coook iyi biliyorlar. Birsürü para ödedim hakkimi helal etmiyorum. Siparis verirken cok dikkatli olun.

  19. metin sevgi celik

    11 Kasım 2014 at 14:58

    kremler bir harika

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>